Mededelingen van Zwemschool Henricus

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Zwemschool Henricus. Onze zwemschool in Nijmegen heeft al 50 jaar ervaring in het geven van zwemlessen. Heel veel kinderen (en inmiddels volwassenen natuurlijk) hebben dus een zwemdiploma op zak dat behaald is bij Zwemschool Henricus in Nijmegen. Wilt u weten waar wij allemaal mee bezig zijn en alles lezen over het laatste nieuws op zwemlesgebied? Dat vindt u hier.

BELANGRIJKE INFORMATIE


We gaan weer beginnen!
Middels deze e-mail wil ik jullie van een aantal belangrijke zaken op de hoogte brengen.
BELANGRIJK: Sportfondsenbad West is alleen geopend voor de zwemlessen en ik zal persoonlijk voor elke groep de deur open doen op exact 10 minuten voor de aanvangstijd van de les. Check nog even de zekerheid de lestijd via je Zwemscore profiel.

Zwemonderwijzers
Ons gehele team staat te (water)trappelen om weer aan de slag te gaan!
In ons nieuwe rooster hebben we nog steeds een vaste gediplomeerde zwemonderwijzer per groep en daarnaast rouleren onze assistent zwemonderwijzers; Kay en Demi over de 3 groepjes.
Helaas is Patrick vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis en gelukkig succesvol geopereerd aan een dubbele nekhernia. Naar omstandigheden gaat het goed met hem en inmiddels werkt hij thuis de komende weken aan zijn herstel. Ik, Peer zal totdat Patrick terugkeert zijn werkzaamheden overnemen.

NRZ licentie verlengt
Na enkele belangrijke audits eind vorig jaar kunnen we jullie melden dat de NRZ onze licentie heeft verlengd!
Wij zijn erg blij voor deze kwaliteitserkenning en zullen verder gaan o.a. met de ouderraad om deze kwaliteitsstandaard te behouden en waar nodig te verbeteren.

Corona maatregelen
Zoals hierboven vermeld gaat het Sportfondsenbad West speciaal open voor de zwemlessen. Hierdoor is onze tijdsplanning scherp en laten wij precies op 10 minuten voor aanvang van de les jullie naar binnen, zodat we op tijd kunnen beginnen.
Verder blijven de eerdere maatregelen van kracht:
- wacht buiten totdat je 10 minuten voor aanvang van de les word binnengelaten
- thuis al je zwembroek/zwempak aan, zodat je alleen maar de kleding hoeft uit te doen
- vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje binnen in de accommodatie verplicht
- kleding en schoeisel mag niet in de kleedkamer achterblijven
- houd je alsjeblieft aan de 1.5 meter afstand tussen de volwassenen
- de douches zijn niet beschikbaar maar afdrogen en omkleden is geen probleem
- wacht tijdens de les buiten het zwembad op je zoon of dochter (horeca is ook gesloten)
- na de zwemles kunnen jullie de kinderen ophalen via de tent, te bereiken via poort parkeerplaats
- verkouden kinderen en/of kinderen met andere griepklachten blijven thuis.
Tip: een badjas en slippers zijn aan te raden.

De zaterdaggroepen met de starttijd van 9.15 tot en met 10.25 gaan direct de trap op richting de tribune en volgen de afzetting links naar de ruimte achter de horeca (recreatiegedeelte voor kleine kinderen). Hier kun je voor de les omkleden en daarna via de trap naar beneden (neem alle spullen mee) om via de bekende ophaalplek het zwembad verlaten. Uiteraard brengen wij de kinderen weer terug naar deze plek, die via de poort en tent te bereiken is.

Lestijden en zwemscore
We hebben deze lockdown zeer nuttig besteed om de groepen opnieuw in te delen, waardoor er veel minder niveau verschil in de groep aanwezig is en waardoor de zwemtijd ten volste benut gaat worden. Check nog even voor de zekerheid via je Zwemscore profiel de lestijd en mocht je niet meer kunnen inloggen dan helpen we je uiteraard graag.

Inhaallessen
Naast de Zoomlessen hebben we jullie de mogelijkheid van 2 inhaallessen beloofd. Mocht je hier gebruik van willen maken stuur dan een mailtje naar manager@zwemschoolhenricus.nl en wij proberen deze op volgorde van binnenkomen te behandelen. Wij zullen deze vanaf volgend weekend gaan inplannen als een dubbele les, dat willen zeggen we plannen de inhaal les voor of na de reguliere les.

De diploma training en afzwemmen
Op dit moment kunnen wij helaas nog niets kenbaar maken over de diplomatraining en/of afzwemmen. Wij hopen na het komende eerste weekend hier meer over te kunnen mede delen.

Graag jullie begrip voor de nog steeds geldende maatregelen, zodat wij door kunnen blijven gaan met het verantwoord en veilig aanbieden van de zwemlessen voor jullie kinderen. We gaan er het beste van maken!
--
Met vriendelijke groeten,
Peer
Team Henricus

Zwemschool Henricus
Planetenstraat 65 
6543 VW Nijmegen


Postadres:
Postbus 1349 
6501 BH Nijmegen


Contactgegevens
T: 06 - 44 55 32 76
@: info@zwemschoolhenricus.nl
KVK 77013468

Privacyverklaring

Lestijden vrijdag

15.30 - 16.00 uur

16.05 - 16.35 uur

16.40 - 17.10 uur

17.15 - 17.45 uur

Lestijden zaterdag

09.15 - 09.45 uur

09.50 - 10.20 uur

10.25 - 10.55 uur

11.15 - 11.45 uur

11.50 - 12.20 uur

12.25 - 12.55 uur

13.00 - 13.30 uur

13.35 - 14.05 uur

14.05 - 14.35 uur